Parketvloer renoveren in Utrecht

Parket renovatie in Utrecht vakkundig. bijzonder fair geprijsd.

 

Parket renovatie. Wij verzorgen dit al meer dan 15 jaar door heel Nederland.

Al vanaf vorige eeuw renoveert de Vloerderij houten vloeren en parket in Utrecht. Een beschadigde parketvloer?, of sterk versleten? of wil je liever een andere kleur, parket renovatie is dan dé manier om vloer weer nieuw leven in te blazen. Bij het renoveren van parket is vakkennis en jarenlange ervaring vereist. Onze parketteurs hebben een lange ervaring achter de rug en zijn gespecialiseerd in schuurwerk en het renoveren van alle soorten parketvloeren. En lang niet onbelangrijk is de prijs. Bovendien is deze renovatie Vakkundig maar ook Voordelig. Vraag eens geheel vrijblijvend een offerte aan.


Ook verkoop van visgraatparket en het schuren hiervan  in Utrecht en omgeving.  De parket verkoop en renovatie verzorgt de Vloerderij met diverse ervaren partners.
 

Parket renovatie in Utrecht. Aanbieding parket schuren in Utrecht     

Wat kost het schuren? Afwerken met Lak of olie? Kan een toplaag geschuurd? Hoe lang duurt vloerrenovatie?
Valt best mee. Het is wel afhankelijk van wat er precies geschuurd moet worden, maar de schuur werkzaamheden voor een basis parketvloer kost  incl. de btw vanaf: € 16.-- m2. Dit is de prijs voor het meermaals schuren en polijsten  Oliën van parket in Zwolle  is extra en ook plinten zetten. Vraag ons maar om een compactprijs. Die zal je echt meevallen 
De parketvloer kan met natuurolie, maar ook met een watergedragen lak afgewerkt worden. Olie werkt het snelst en is het meest natuurlijke kan in een gang aangebracht worden. Lak duurt langer. De vloer moet meerdere keren afgelakt worden en hiervoor moet de parketeur meestal terugkomen. Dit werkt uiteraard prijsopdrijvend. Laat je dus voorlichten.
Super glad geschuurd? Jazeker dat is zeer goed mogelijk.
De Vloerderij doet dat dagelijks,maar het moet wel accuraat en voorzichtig gebeuren. Een eiken toplaag is vrij dun en met zware specialistische  bandschuurmachine is het toch wel uitkijken. Wil je het toch zelf proberen? Vraag ons dan beslist om advies. En dit om teleurstellingen te voorkomen
De tijd die met parket renovatie gemoeid is valt reuze mee.
In de meeste gevallen kan een kamer van gemiddeld 40 m2 standaard in 1 dag compleet afgewerkt worden.
Soms moeten er ook plinten gezet worden en soms extra werkzaamheden zoals het uitschrapen van v-groeven. Dit is best een tijdrovend werkje. Maar dus is 1 dag toerekend.

 


                                          Parket renovatie in Utrecht offerte.
 

Meedenken met parketrenovatie is oh zo belangrijk. Belangrijk voor elk project. Ook in de omgeving

 

De Vloerderij heeft al jaren een passie voor parketvloeren en de renovatie daarvan en elk project is weer een interessante uitdaging. Parket renovatie in Utrecht is een vak dat we hier al jaren uitoefenen en in 99% van onze projecten tottevredenheid van de klant. De Vloerderij denkt mee en zodoende kunnen ook persoonlijk wensen zoals bepaalde kleurnuances in het project meegenomen worden. Meedenken met de klant is een zeer belangrijk aspect i.v.m. parket renovatie.
 

Inmiddels heel wat parketvloeren renovatie projecten in Utrecht afgerond. 

 

Wij zijn al heel lang actief in Utrecht als parket renovatie specialist en hebben dan ook ontelbare projecten in de provincie Utrecht afgerond. Wilt u ook uw parket renoveren en dit laten uitvoeren door een echte specialist? Neem dan nu contact met ons op. Of vraag bovenstaand dan om een Vakkundige & Voordelige offerte.
Een parketvloer hoeft niet altijd gerenoveerd, een regelmatige parketservice kan natuurlijk ook.

 

De modekleuren en tinten. Na de renovatie. Kleuren zijn een belangrijk aspect.

 

Steeds weer komt naar voren dat klanten een up-to-date kleur of tint op de nieuwe houten vloer of parketvloer willen hebben. Ook in Utrecht komen deze vrage regelmatig voor. De Vloerderij adviseert in deze speciale wensen en kan zowel olie- als lakkleuren naar de wens van de klant leveren. Deze service is uniek en er wordt vrij vaak gebruik van gemaakt. Parket renovatie Utrecht denk ook aan de modische uitvoeringen van houten vloeren en parket. Woon je in Apeldoorn?, dan kan daar ook onze collega je assisteren met je parket. Ook is de parketservice in Utrecht altijd bij de hand.
Ook de oude eiken vloeren die overal nog liggen renoveren we ook vrij vaak in Utrecht. Het zijn de klassieke massieve vloeren die zo langzamerhand weleens aan groot onderhoud of renovatie toe zijn. Heb jij ook zo'n pracht vloer waarvan je denkt dat ie weleens een facelift nodig heeft en je woont in Utrecht, vul dan het formulier in en je krijgt ons advies en een faire prijs.  Kijk ook eens bij onze partner in Nijkerk.