Parket kopen in Utrecht.

Parket service Utrecht. Vakkundige parketservice die al in 1995 begon.

 

Parket service Utrecht. Een super aantrekkelijke service

 

Parket service Utrecht. Een offerte aanvragen is zo gebeurd.

Zoek je in Utrecht de beste allround service voor parket? Deze service krijg voor de regio Utrecht bij de Vloerderij. Met een lange ervaring sinds de negentiger jaren van vorige eeuw zijn we met parket in Utrecht bezig.. De eiken planken en parketstroken leverden we al meer dan 25 jaar in Utrecht.  deze destijds geleverde vloeren hebben inmiddels de meesten alweer een servicebeurt gehad. Multiplanken met eiken toplagen vind je veel in Utrecht en het zijn juist deze parketvloeren die toch een vakkundige behandelingen dienen te ondergaan. Die toch best wel dunne toplaag moet wel secuur behandeld worden. Parjket service Utrecht kan dat als geen ander.

 


                                    

 

Alles opnieuw in een nieuwe kleur. Dat verzorgt parket service Utrecht ook. Met kleurstalen.

 

Je parket of houten vloer wordt weer als nieuw en krijgt weer een schitterende toekomst. De Vloerderij dus zorg voor een vlotte en accurate afwerking. Vraag ook eens naar de kleurmogelijkheden zowel in olie als ook in lak. De ervaren Vloerderij parketteurs hebben de meest gangbare kleuren bij zich. De parket service van de Vloerderij houdt rekening met  ieders wensen. Goed om te weten. Een goed gekozen kleur op een houten vloer of parket is van groot belang, want met de kleur krijgt de vloer naast de actuele kleur ook weer een nieuw elan. Want na een complete renovatie moet de vloer er modisch ook goed uitzien.

 

Renoveren van parketvloeren in Utrecht. Ook voor offertes voor Verzekeraars. 

 

Ja dat is wat de Vloerderij parketservice doet. Dus niet alleen maar schuren, maar ook voor moeilijke klussen worden perfect afgerond. Ook verzekeringsmaatschappijen weten deze parketservice te vinden. De Vloerderij geeft gedegen expertises af. Per regio regelen we je parketschade in de provincie Utrecht. De service strekt zich uit tot het beoordelen van de schade en de begeleiding van de gedupeerde. In de meeste gevallen keert de verzekering uit. Dus ook in Utrecht is de Vloerderij parketservice actief.

Ook worden er nog steeds net als jaren geleden houten vloeren en parket naar Utrecht geleverd. De mooiste houten vloer voor Utrecht rechtstreeks vanuit de schaverij. In een geweldig uitgebreide showroom kunnen de vloeren bezichtigd worden. Parket service in de regio Utrecht speelt een rol van het begin t/m het eind in het vloerensegment.
Dus mocht je interesse hebben in een parketvloer, dan zijn we er voor jou en is je vloer aan vernieuwing toe kun je ook op deze Utrechtse parketservice rekenen. 
Ook in
Zwolle is de Vloerderij al meer dan 25 jaar actief.