De Vloerderij: Opgericht in de jaren negentig. In Steenwijk


De houten vloeren hausse was toen al in volle gang. Al snel werden er houten vloeren door heel Nederland geleverd. Houten vloeren die voornamelijk onder eigen naam verkocht werden. Later werd een afdeling "Parket Renovatie" in het leven geroepen.
 

Het houten vloeren geheim van de Vloerderij. Kwaliteit en blijvend laag geprijsd

 

Het verhaal over de Vloerderij gaat gewoon over het wel en wee van houten vloeren en parket. Het houten vloeren geheim zit voor een groot deel in de super snelle wisseling van de collectie. Vaak werd een eigen idee succesvol. Een frequente vernieuwing is nodig volgens Janneke Mateboer directeur van de Vloerderij. Het kleurenpallet is belangrijk en wordt steeds uitgebreid of dan wel vernieuwd. Nieuwe tinten zijn onderweg uit Frankrijk. Pure natuurlijke pigmenten uiteraard. Er wordt dus steeds gedacht aan nieuw modetinten. Kleuren tinten die het proberen waard zijn en die geheel passen in de aardetinten lijn van de Vloerderij.
 

Parket schuren en houten vloeren renovatie. Eers verkopen en jaren laren schuren.
 

Sinds 2005 wordt er volop parket geschuurd en houten vloeren gerenoveerd. Inmiddels wordt er gewerkt met 4 parketteurs in ieder z'n eigen rayon. Dus altijd wel een vakman in de buurt. Parketrenovatie- en onderhoud is mede door ervaring door de jaren heen tot stand gekomen. Vraag gerust eens een offerte aan. Hiernaast worden ook schades in samenspraak met verzekeraars behandeld. Het machinepark is up-to-date. Er wordt gewerkt met de modernste machines die overwegend stofvrij hun werk doen. Het verhaal over de Vloerderij is dus vrij uitgebreid wanneer het gaat over parket en houten vloeren. 
 

Goedkope Houten vloeren veilig & vast kris kras door Nederland. meerdere showrooms en partners.


De Vloerderij levert en schuurt parket en houten vloeren in heel Nederland. Met al 7 partnershowrooms in Nederland is er altijd wel een Vloerderij in de buurt.
De Multiplank, een houten vloer met een keiharde eiken toplaag is in elk filiaal te bekijken. En nog steeds de exclusieve uitstraling van een houten vloer. Nu partnershowrooms in Brabant, Friesland, Utrecht, Noord Holland Groningen en Overijssel. De groei zit er in bij de Vloerderij.
Dus niet alleen meer houten vloeren Utrecht., maar ook parket schuren Utrecht. Ook in Amsterdam zijn we wekelijks present.